Heb je vragen over onze opvang 

of wil je een rondleiding? 

Bel ons gerust 073 - 532 0256

Heb je vragen over onze opvang of wil je een rondleiding?
Bel ons gerust 073 - 532 0256

“Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen.”

Joepie kinderopvang BSO doet veel activiteiten

De Joepie Club

Onze (flexibele) buitenschoolse opvang richt zich op de vrije tijd van kinderen van 4 tot en met 13 jaar oud. De B.S.O. zorgt voor ontspanning van jullie kind na inspanning op school. Binnen onze B.S.O. heeft een kind een grote inbreng in het bedenken wat hij of zij wil doen. Zo kunnen plannetjes gemaakt en uitgevoerd worden. De kinderen kunnen zelf kiezen met wie ze willen spelen. 

Dit is, in tegenstelling tot op school waar het programma en de groepssamenstelling relatief vast ligt, erg belangrijk. In deze vrije tijd staan de sociale contacten, de emotionele ontspanning, de lichamelijke activiteit en het plezier voorop.

Ontplooiingsmogelijkheden

Bij de Joepie Club vangen we kinderen op in groepsverband, waarbij de ontplooiingsmogelijkheden van het kind als individu en als lid van een groep meer naar voren kunnen komen. Dat is belangrijk, omdat een kind zich in de basisschoolperiode zelfstandig ontwikkelt. De instelling van onze leiding is dan ook vooral gericht op ruimte geven om vrije keuzes te maken, op aandacht en structuur, maar ook op gezelligheid en ontspanning. Onze huisvesting biedt zowel ruimte voor rustige als voor drukke activiteiten en buitenspel. 

Je mag altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in een van onze buitenschoolse opvang in Nuland of Vinkel. Heb je hulp nodig bij het invullen van de formulieren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag en kunnen al je vragen beantwoorden over het aanvragen van subsidie bij de gemeente of de kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst.

BSO van Joepie kinderopvang, zowel veel binnen als buiten spelen

Sport en spel bij de Joepie club

Nuland

Onze Joepie Club in Nuland is gevestigd in d’n Hazekamp en is geopend van maandag tot en met vrijdag elke ochtend van 07.00 tot 08.30 en elke middag van 14.00 tot 18.15 uur. 

In vakanties zijn we op alle werkdagen open van 07.00 tot18.00 uur.

Vinkel

De Joepie Club in Vinkel is gevestigd in de Mariaschool.  Daar zijn we geopend op maandag t/m donderdag van 7.30 tot 8.30 uur voor voorschoolse opvang en dinsdag van 14.00 tot 18.15 uur voor naschoolse opvang.

Op maandag, dinsdag en donderdag is de bso in Vinkel geopend. Op woensdag worden de kinderen opgehaald en gaan ze naar de bso in Nuland.