Heb je vragen over onze opvang 

of wil je een rondleiding? 

Bel ons gerust 073 - 532 0256

Heb je vragen over onze opvang of wil je een rondleiding?
Bel ons gerust 073 - 532 0256

“Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen.”

Na schooltijd even wat drinken en dan hup, lekker spelen, knutselen, chillen of naar buiten bij De Joepieclub!

Ophalen na schooltijd

Na schooltijd halen onze pedagogisch medewerkers de kinderen uit school. Daarna eten we fruit en drinken we. Dan gaan de kinderen spelen en vinden er diverse activiteiten en workshops plaats. 

Daarbij worden de activiteiten en het vrij spelen zorgvuldig afgewisseld. Kinderen hebben hierbij zelf inspraak, en leren zo spelenderwijs dat ze invloed hebben in alles wat ze aangaat. 

Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen altijd een leuk tijdverdrijf vinden: of ze nu liever een activiteit willen doen of juist even tot rust willen komen met een boek of een knutselactiviteit.

Jong en oud

De jongste kinderen uit de groepen 1 en 2 hebben behoefte aan een rustige en veilige plek waar ze lekker kunnen ontspannen, spelen en bijkomen van de schooldag. 

Kinderen vanaf groep 3 hebben juist behoefte aan activiteiten die meer bij hun leeftijd passen. 

Joepie biedt voor alle leeftijdsgroepen activiteiten op maat, met genoeg uitdaging, afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden.

In alle rust knutselen bij De Joepieclub

Lekker bouwen bij De Joepieclub

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties biedt de BSO een vakantieprogramma bomvol leuke activiteiten De hele vakantie worden er leuke workshops gegeven en zijn er uitdagende activiteiten rondom een thema, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben. 

De kinderen zijn tijdens de vakantieperiode de hele (of halve) dag welkom, en krijgen iedere dag weer de kans om in een gezellige omgeving te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Hier vind je de adresgegevens van onze buitenschoolse opvang in Nuland en Vinkel. Aanvullende informatie over onze buitenschoolse opvang en tarieven in Nuland en Vinkel vind je hier.