Heb je vragen over onze opvang 

of wil je een rondleiding? 

Bel ons gerust 073 - 532 0256

Heb je vragen over onze opvang of wil je een rondleiding?
Bel ons gerust 073 - 532 0256

“Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen.”

Volop speelmateriaal bij Joepie Kinderopvang

Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE)

We bieden op onze kinderdagverblijf locaties aan de Dorpstraat en in de Hoogakker in Nuland dagopvang met een VVE programma aan. Op onze locatie aan de Dorpstraat bieden we ook flexibele opvang aan.

In onze ruime, lichte ruimtes en grote speeltuin bieden wij onze (flexibele) opvang aan baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. Bij Joepie kinderopvang werken wij met Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE). Dit sluit aan bij het programma van onze basisscholen en stimuleert de ontwikkeling van kinderen. We maken gebruik van het VVE programma ‘Uk en Puk’. Met Uk en Puk werken we 10 thema’s, die om de 6 weken wisselen. Bij elk thema wordt er nieuw en uitdagend spelmateriaal aangeboden aan de kinderen en betrekken we de ouders via een nieuwsbrief. Bij elk thema staan er verschillende onderwerpen centraal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weer, eten en drinken, emoties of begrippen als groot en klein. Tijdens elk thema wordt de groepsruimte van de peutergroepen aangepast. Zo hebben we in de zomer een ijscowinkel om in te spelen en in de herfst een kabouterhuis.

Liefdevolle aandacht

Op de groep geven we veel aandacht en liefde aan de allerkleinsten die bij ons zijn. Alle baby’s hebben hun eigen behoefte en verdienen tijd en aandacht. Onze medewerkers gaan liefdevol om met zowel de baby’s als de ouders. Het is voor ons erg belangrijk dat zowel de ouders als de kinderen zich prettig voelen en de ouders met een goed gevoel hun kinderen aan ons kunnen overdragen. 

We hebben een vaste dagindeling voor de kinderen wat betreft het eten, drinken en slapen. Gelukkig blijft er nog tijd genoeg over om lekker te knuffelen, te spelen en op onderzoek uit te gaan. We hebben muziek en dansactiviteiten, maar ook knutselen we geregeld iets met de kleintjes. Natuurlijk gaan we ook elke dag naar buiten om te spelen in onze zandbak en onze ruime (verkeers)tuin.

Bij Joepie kinderopvang is veel ruimte om buiten te spelen!

samen ontdekken bij Joepie Kinderopvang

Kennismaken?

Onze locatie aan de Dorpstraat is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 18.30 uur. Onze locatie Hoogakker is geopend van 07.30 tot 18.00 uur.We leveren maatwerk, neem eens een kijkje bij onze tarieven voor de verschillende mogelijkheden. Ons kinderdagverblijf is 51 weken per jaar geopend, de week tussen Kerst en nieuwjaar zijn alle Joepie locaties gesloten. Deze week hoeven jullie ook niet te betalen. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens bij ons kijken: maak een afspraak voor een rondleiding!

Tot ziens bij Joepie!