Heb je vragen over onze opvang 

of wil je een rondleiding? 

Bel ons gerust 073 - 532 0256

Heb je vragen over onze opvang of wil je een rondleiding?
Bel ons gerust 073 - 532 0256

“Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen.”

Om jouw inbreng als ouder te kunnen waarborgen, heeft Joepie kinderopvang voor elke locatie een oudercommissie die bestaat uit ouders van kinderen uit de verschillende groepen. Onze belangrijkste taak is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van kinderen en ouders, door mee te praten over het beleid en de dagelijkse gang van zaken van de kinderopvang. De oudercommissie fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de ouders en voert regelmatig overleg met de algemeen directeur, Mirjam van Grinsven. 

We praten mee over kwaliteit, pedagogisch beleid (o.a. voeding, slapen en dagindeling), openingstijden, klachtenbehandeling, veiligheid/gezondheid en eventuele prijswijzigingen. De Wet Kinderopvang geeft de oudercommissie het verzwaard adviesrecht: de algemeen directeur kan geen besluiten nemen over bovenstaande zaken zonder hierover eerst de oudercommissie te raadplegen. 

Minimaal 4 maal per jaar komt de oudercommissie bij elkaar in een openbare vergadering. Iedere ouder met een kind bij Joepie kan daarbij aanwezig zijn. Indien je je vooraf aanmeldt bij de voorzitter van de oudercommissie heb je als toehoorder toegang tot de vergadering. Wil je niet als toehoorder aanwezig zijn, maar wel weten wat er is besproken? De notulen van de vergadering kunt u opvragen bij de voorzitter. 

Naast regelmatig overleg, steken ze ook de handen uit de mouwen. Ze helpen de medewerkers waar nodig bij het organiseren van ouderavonden en thema bijeenkomsten en bieden ondersteuning bij diverse activiteiten zoals de Joepiedag. De oudercommissie werkt volgens het ‘Reglement Oudercommissie Kinderdagverblijf’. 

Voor meer informatie over de oudercommissie kunt u terecht bij een van de leden. De leden kun je altijd bellen met vragen of suggesties zodat zij zo goed mogelijk jouw belangen en die van je kind kunnen waarborgen. 

Wil je zelf actief deelnemen aan de oudercommissie? Neem dan contact op met de voorzitter.

De oudercommissie praat mee bij Joepie kinderopvang

Oudercommissie
kinderdagverblijf

 • Monieke Linck, mama van Huug en Tore
 • Marjolein den Ambtman, mama van Lieve en IJsbrand
 • Laura van den Hurk, mama van Lena
 • Joris Razenberg, papa van Jop
 • Myrna Jansen, mama van Ize en Jur
 • Krijn Ermerins, papa van Duuk

Wij zijn bereikbaar tijdens het halen en brengen van de kinderen, of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat een van ons contact met je kan opnemen.

Oudercommissie
Peuterspeelzaal Nuland

 • Chantal van Krieken, moeder van Pem en Do

Bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oudercommissie
Peuterspeelzaal Vinkel

 • Floor van Santvoort, moeder van Sem, mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Liza Schipper, moeder van Delano, Jaisen en Joël, mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Oudercommissie
buitenschoolse opvang

 • Mark Dielissen, papa van Tiebe en Loek
 • Wendy Steenhuis mama van Jort, Twan en Sybren
 • Elrieke Broeksteeg, mama van Elin en Thorsten
 • Susan Oosterhout, mama van Bram en Suze
 • Darrender Jordan, mama van Parker en Quinne

Wij zijn bereikbaar tijdens het halen en brengen van de kinderen of rechtstreeks bereikbaar via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.