Heb je vragen over onze opvang 

of wil je een rondleiding? 

Bel ons gerust 073 - 532 0256

Heb je vragen over onze opvang of wil je een rondleiding?
Bel ons gerust 073 - 532 0256

“Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen.”


Een woordje van Mirjam

Als (aanstaande) ouders en verzorgers oriënteren jullie je op dit moment waarschijnlijk op opvangmogelijkheden voor jullie kind of kinderen. Dat deed ik ruim 20 jaar geleden ook. Ik was op zoek naar opvang voor mijn eigen kinderen en kwam er achter dat er in onze omgeving eigenlijk nog geen goede kinderopvang was. Ik heb toen de stap gezet om Joepie Kinderopvang te starten. Ik had daarvoor de vereiste papieren, dus zochten we naar een geschikte locatie en startten destijds met een groep van twaalf kinderen.

Vandaag bestaat Joepie Kinderopvang uit vijf locaties in Nuland en Vinkel, met dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen, in een kleinschalige setting. Samen met een fijn team bieden wij de kinderen een vrolijke, veilige en leerzame omgeving. En daar ben ik meer dan trots op. We werken volgens erkende en beproefde methodieken met gecertificeerd personeel en daarnaast hebben wij een goede samenwerking met de lokale basisscholen.

Mochten jullie na het bekijken van onze website nader kennis willen maken, neem dan vooral contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek. Ik laat jullie graag ons fijne dagverblijf zien!

Vriendelijke groet en graag tot ziens!

Mirjam van Grinsven
Eigenaresse & oprichtster

Joepie is sinds haar oprichting in 2000 uitgegroeid tot een uniek en speels kinderdagverblijf en -opvang. Wij vinden het meer dan bijzonder dat wij elke dag in de weer mogen zijn om onze kinderen een fijne tijd te bezorgen en hen te laten zijn wie ze zijn: “een vis hoeft bij Joepie niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen”.


Ouderportaal

Wij vinden het belangrijk dat jij op de hoogte bent hoe het met jouw kind gaat als wij voor hem of haar zorgen. Niets is geruststellender dan af en toe een foto te ontvangen van jouw kind die bij ons aan het spelen is of heerlijk smult van onze lunch. Daarom werken wij met een Ouderportaal. Hierop kun je inloggen met de inloggegevens die je van ons ontvangt.