Heb je vragen over onze opvang 

of wil je een rondleiding? 

Bel ons gerust 073 - 532 0256

Heb je vragen over onze opvang of wil je een rondleiding?
Bel ons gerust 073 - 532 0256

“Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen.”

 

Joepie peuterarrangement werkt met VVE

Joepie Peuterspeelzaal

In de gemeente Den Bosch heet de Peuterspeelzaal ‘Peuterarrangement’. Ons peuterarrangement bieden wij aan voor peuters van 2 tot 4 jaar, die thuis door hun eigen ouders of door een gastouder (opa en oma) verzorgd worden. Door samen met andere kinderen te spelen, krijgen zij de kans te wennen aan een groep. Onze manier van werken sluit helemaal aan bij de werkwijze van het onderwijs. Hierdoor ontstaat een ononderbroken ontwikkelingslijn en vindt jullie kind gemakkelijker aansluiting in de kleuterklas. De stap naar de basisschool wordt op deze manier kleiner.

Bij Joepie werken we met het educatieve programma ‘Uk en Puk’, waarin elke zes weken een leuk en leerzaam thema aan bod komt waarmee onze peuters goed voorbereid worden op de basisschool. Het spelplezier in leren staat bij Joepie voorop. Het gaat ons dan ook meer om het proces van “spelend leren” en niet zozeer om de resultaten van een activiteit. Zo is een knutselwerkje waarschijnlijk nog geen kunstwerk, maar jouw kind heeft er wel zelf en met plezier aan gewerkt, waardoor we trots kunnen zijn op het resultaat. We werken nauw samen met basisscholen in Nuland en Vinkel en ondernemen samen activiteiten.
Kinderen zijn welkom vanaf 2 jaar en komen minimaal 2 ochtenden per week. We vragen je om je kind op tijd in te schrijven, zodat we teleurstellingen voorkomen. Een groep bestaat maximaal uit 16 kinderen. Je mag altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in een van onze
groepen in Nuland of Vinkel. Heb je hulp nodig bij het invullen van de formulieren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag en kunnen al je vragen beantwoorden over het aanvragen van subsidie bij de gemeente of de kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst.

Nuland

De peuterspeelzaal in Nuland is op 1 januari 2015 gestart door Joepie Kinderopvang in het gebouw van basisschool de Hoogakker. Joepie’s peuterarrangement heeft op de Hoogakker twee groepen en is elk twee ochtenden open. Zo hebben we een maandag/donderdag-groep en een dinsdag/vrijdag-groep. We ontvangen de kinderen om 8.30 uur en starten dan direct met ons dagprogramma. Om 12.30 uur zit het peuterarrangement er weer op. Onze peuterspeelzaal is geopend tijdens schoolweken, en gesloten in de schoolvakanties. In Nuland werken we met drie enthousiaste leidsters.

Vinkel

Tegelijkertijd met de peuterspeelzaal in Nuland, is Joepie Kinderopvang de peuterspeelzaal in het gebouw van de Mariaschool in Vinkel gestart. Joepie peuterspeelzaal heeft in de Mariaschool twee groepen en is (tijdens schoolweken) vier ochtenden open: van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.30 uur. In Vinkel staan we met drie pedagogisch medewerkers voor jullie kinderen klaar.

Joepie kinderopvang peuterspeelzalen in Nuland en Vinkel

Joepie kinderopvang peuteropvang, lekker veel buitenspelen!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kom dan eens bij ons op de Peuterspeelzaal in Nuland of Vinkel kijken! Of maak een afspraak voor een rondleiding. Wil je meer weten over contracten en betalingen? Dat vind je bij de informatie over onze tarieven

Al helemaal overtuigd en willen jullie je kind inschrijven? Dan klik je hier voor het inschrijfformulier van ons peuterarrangement.

Tot ziens bij Joepie in Nuland of Vinkel!